В Полша хвалят нападател на Лудогорец: Започна да изкупува вината си

лудогорец1

Медиите в Полша се скъсаха да хвалят нападателя на Лудогорец Якуб Швиерчок. Причината е, че срещу Витоша Бистрица той се отчете с гол и асистенция.

„Българският шампион дълго време си блъскаше главата в стената срещу Витоша Бистрица. Но се стигна до 79-ата минута, в която Якуб Швиерчок доказа, че е хищник в наказателното поле.

С един финт свали защитник на земята, а след това с безпощаден удар разтресе мрежата. След това в добавеното време полякът асистира и на Лукоки.

С представянето си Швиерчок изкупи част от вината си към клуба за изпусната дузпа срещу Ференцварош. Тогава той реши да я изпълни в стил „Паненка“. Не успя да вкара във важен момент, защото с гол правеше резултата 2:2″, пише futbol.pl.

Швиерчок даде заявка за титулярно място в реванша с Валур. Конкурентът му за върха на атаката Клаудиу Кешеру получи почивка срещу Витоша. Румънецът има 4 гола в първенството.

РЕКЛАМА


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ