Феновете на Локо (Пд) изригнаха срещу Домусчиев: Да наливаш пари в празен отбор и да ти набият шамарите!

domusa

Феновете на Локомотив Пловдив излязоха с декларация след загубата от Лудогорец за Суперкупата. Ето какво написаха „черно-белите“ привърженици на официалната си страница:

Да наливаш пари в празен отбор и накрая да дойде Локо Пловдив и да ти набие шамарите насред София с игра, та да се налага съдията да те спасява.

Да те надиграят!

Съдията да ти е най-добрият играч!

Публиката на противника да е за пример и да ти отнеме светлината на прожекторите!

Всичко това да ти смачка самочувствието дотолкова, че да ти се наложи да приравняваш мача с контрола. Контрола е, Киро, репетиция за купуване на съдии. Само че, Киро, в Европа това не важи. Там важат правила и не те обслужват твои медии, които дори не отразяват мача безпристрастно. Щото отразят ли го, къде ще ти отиде самочувствието?

Нямаше кой да се зарадва на победата ти. „Колетите“ от Биовет – та те даже не се и записаха на платената екскурзия за мача.Видя, Киро, какво е пример за футболна публика? Публика, която подкрепя без пари, без кренвирши и безплатен транспорт и независимо от резултата! ПУБЛИКА! А на медиите, които сервилно прикриха съдийските побутвания в полза на Лудогорец и дори не отразиха отменения редовен гол на Локомотив, да напомним – премълчаването на истината не я изтрива. А тя е: снощи на мача имаше един отбор и една публика – тези на Локомотив Пловдив!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ