Титуляр на Лудогорец с контузия след триумфа за Суперкупата на България

лудогорец1

Лоша новина получи треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев след мача за Суперкупата на България срещу Локомотив (Пловдив). Оказа се, че найпостоянният му защитник Антон Недялков е с контузия. Именно това е причината той да излезе още на почивката и в игра вместо него да влезе Козмин Моци.

Бившият футболист на ЦСКА е получил травма, след като се е сблъскал с играч на „смърфовете“ още в началото на мача. На първо четене контузията на Недялков не е сериозна, но не е добре основен футболист да е извън строя 5 дни преди гостуването на Ференцварош. Очаква се лекарският щаб да направи всичко възможно, за да може Недялков да играе, а и Стойчо Стоев е оптимист.

Иначе докторите на Лудогорец работят усилено в последните дни и с Вандерсон. Бразилецъг получи травма по време на подготовката в Австрия. Той изобщо не беше в групата за Суперкупата, но се очаква да пъгува със своите съотборници за гостуването на Ференцварош и евентуално да влезе в групата за мача.

„Меридиан Мач“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ