Арда чака арменски национал! В Кърджали мечтаят за място в Топ 6

Арда - Царско село (11)

Новакът в елита Арда подготвя сериозен трансферен удар, разбра „Тема Спорт“. Клубът вече се е договорил с национал на Армения, футболистът е взел участие в евроквалификациите с Лихтенщайн (3:0) и Гърция (3:2), които се играха на 8 и 11 юни. Кърджалийци пазят името му в тайна, като се знае само, че става въпрос за халф. Той ще е едно от най-сериозните летни попълнения. Арменецът ще се присъедини към Арда в понеделник, тъй като е получил почивка заради участието си за националния отбор. Халфът се е разбрал напълно по договора си с родния клуб.

Този трансфер е поредната индикация за сериозните амбиции на Арда. В тима се надяват да сглобят достатъчно силен състав, който да преследва място в Топ 6. В следващите дни към клуба ще се присъедини и централен нападател, най-вероятно също чужденец.

В същото време президентът на Арда Петър Пешев проведе много ползотворна среща с главния координатор на академията на Аталанта г-н Констанц, който е член на хита в Серия А. Заедно с Пешев бе и бившият шеф в Локо Пд Кузман Маринков, който има сериозни позиции в Италия. След срещата стана ясно, че Арда и Аталанта ще си сътрудничат с размяна на млади таланти. Не е изключено в посока Кърджали да дойдат футболисти, които да изкарат пробен период, както и млади таланти от школата на Арда да посетят академията на италианския клуб. В следващия месец делегация от Италия, начело със собственика на Аталанта Антонио Перкаси, ще върне визитата и ще се запознае с условията, които предлага Арда в Кърджали.

„Тема спорт“: Швейцарски вратар на

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ