ЦСКА представя отбора срещу новак в елита! Червените уреждат поне 4 контроли в Австрия

левски-цска23

ЦСКА е договорил контрола с новака в елита Царско село, пише „Тема спорт“. Идеята е двата отбора да се срещнат на „Армията“ на 7 юли (неделя).

Така червените ще използват спаринга, за да представят официално новите си попълнения.

Съществува обаче вероятност двата тима да бъдат изтеглени помежду си в първия кръг на първенството. При това положение почти сигурно ЦСКА ще търси друг опонент за заключителния си спаринг в подготовката.

На този етап червените са обявили една контрола – с австрийския доминатор РБ Залцбург на 3 юли (сряда) в алпийската страна. Тимът е шампион 6 пъти поред.

ЦСКА ще има поне още 3 спаринга в Австрия, като се преговаря със силни европейски отбори, които да подгреят червените за евроучастието им. Не е изключено да има и една проверка преди заминаването за чужбина.

ЦСКА стартира подготовка на 9 юни (неделя), а в петък и събота играчите ще преминават прегледи. Следва лагер в Тетевен от 10 до 18 юни. Престоят в Австрия пък ще е от 20 юни до 4 юли.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ