Косовски национал преметна Левски! Хубчев гледал под лупа играча

Левски Верея (6) Герена Публика

Косовският национал Мергим Войвода е преметнал Левски. „Сините“ са имали уверението на него и агента му, че през лятото ще премине на „Герена“ като свободен агент. Вместо това обаче десният бек предпочете да отиде в белгийския Стандард (Лиеж). През миналия сезон той носи екипа на друг местен тим – Мускрон.

Негови мачове с клубния му отбори са били наблюдавани лично от новия треньор на Левски Петър Хубчев. Той дори е имал разговори с 24-годишния косовар, който бил одобрил офертата на тима от „Герена“. В крайна сметка обаче той се отметна от дадената дума.

През изминалата кампания Войвода има 29 шампионатни мача за Мускрон, в които е отбелязал 5 гола. Освен това има и 2 двубоя за националния отбор на Косово. А там играта му е била следена под лупа от Хубчев, който доскоро бе начело на България.
Мергим Войвода излезе като титуляр срещу „трикольорите“ в евроквалификацията на 25 март в Прищина. Тя завърши 1:1, а играчът бе доста активен и се включваше непрестанно в атаките на тима си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ