Левски спешно търси купувач на Костов! Сините търсят решение за Божинов и Нашименто

Станислав Костов

Пътищата на Станислав Костов и Левски ще се разделят през лятото, твърди „Меридиан мач“. „Сините“ твърдо са решени да продадат голмайстор №1 на Първа лига.

От „Герена“ вече са започнали да го предлагат на отбори, които търсят попълнения в атака. Йоан Бекали пък разкри вчера, че е водил представители на клубове от Франция и Италия, но те са останали разочаровани от изявите му.

„На мен лично не ми харесва. Левски има нужда от нападател с постоянни изяви“, отсече той.

Освен това Костов открито си призна, че е разочарован от решението на Петър Хубчев да го зачеркне от националния отбор за мачовете с Черна гора и Косово. Впоследствие той получи повиквателна и дори изработи скандалната дузпа, с която измъкнахме 1:1 срещу черногорците. В Прищина обаче не получи шанс за изява.

Освен това се смята, че Хубчев има мнение за него още от Берое, където по негово време Костов бе резерва, а после бе освободен. През зимата нападателят имаше оферти от Турция, но бе твърд, че иска да остане на „Герена“.

Според запознати и Валери Божинов е с един крак извън „Герена“, нищо че вкара изключително важното попадение, с което „сините“ си извоюваха последната квота за България в Лига Европа. От доста време се мълви, че Хубчев не е сред феновете му.

„Сините“ ще трябва да търсят и решение за Фелипе Нашименто. Португалецът бе пратен под наем в Политехника Яши. Румънците уж бяха готови да го задържат, но вчера стана ясно, че няма шанс това са се случи.

От „Герена“ вече си тръгнаха Давид Яблонски, Милош Цветкович, Жерсон Кабрал, Богдан Вашчук, Луи Нганиони и Серджиу Буш, а договор едва ли ще бъде предложен и на Седрик Унтонжи, нищо че ще участва в турнира за Купата на Африка като национал на Бенин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ