Унтонджи впечатлил Дерменджиев с нещо, което Яблонски и Рейш не притежават

Левски Тренировка 11 Седрик Унтонджи,

Левски осъществи вчера очакван трансфер. Защитникът Седрик Унтонджи се превърна в петото ново попълнение, откакто Павел Колев бе назначен за изпълнителен директор. Той подписа със „сините“ до юни, а ако се представи добре, има опция да остане още два сезона на „Герена“.

Роденият във Франция национал на Бенин успя да спечели Георги Дерменджиев с физическите си данни, твърди „Меридиан мач“. Освен че е висок 195 см, той притежавал завидна за този ръст бързина. Именно това липсва в отбраната на „сините“ в момента, защото Яблонски и Рейш са доста тромави. Това се видя и в дербито с Лудогорец.

25-годишният Унтонджи не е играл от почти 1 година, след като заради травма е бил резерва в Ню Йорк Сити. „Сините“ обаче вярват, че той бързо ще успее да влезе в час.

На „Герена“ имаха нужда от още един класен защитник, след като Холмар Ейолфсон е отписан до лятото, а Яблонски и Рейш може да изгърмят заради картони. Чехът има до този момент осем на сметката си, а Нуно засега е с два. На „Герена“ имат обеца на ухото от миналата пролет, когато преди дерби с ЦСКА останаха без защита заради наказания и контузии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ