Лов на вещици в Берое! Томаш бие шута на първите двама бездушници, единият е титуляр!

Септември Берое 15

Спортно-техническото ръководство на Берое ще предприеме крайни мерки по отношение на някои от играчите с цел по-бързото излизане от кризата. Старши треньорът Александър Томаш категорично отказа да подаде оставка след домакинската издънка от Витоша Бистрица (0:1) и разгрома от Локо Пловдив преди това (1:4). Той и спортният директор Валентин Грудев нападнаха футболистите за слабата продукция. Според приближени до клубните дела наставникът и Грудев ще останат на своите постове, като потърпевши ще са играчите. Въпреки ограничения ресурс заради не малко наказани и контузени, заралии ще се откажат от някои от сегашните състезатели. Източник на „Тема спорт“ разкри, че се очаква Иван Минчев да бъде отстранен от първия отбор, както и още един играч. Двамата са попаднали в черния списък на спортно-техническото ръководство.

„Някои футболисти трябва да се замислят за бъдещето си. Най-вероятно ще стигнем до раздяла и с някои от тях, които имат договори. С тези, които не болеят за отбора, ще се разделим, когато трябва“, категоричен бе Грудев след резила срещу Витоша Бистрица.

Засега ръководните фактори ще гласуват доверие на старши треньора Александър Томаш. Но това може и да се промени. В следващия кръг на Берое предстои тежко гостуване на ЦСКА, а след това е възможен и още един мач на „Армията“ на старта на плейофите, ако тимът запази петата си позиция. Ако обаче бъде изпреварен от Черно море и остане шести, отборът ще започне плейофите с визита на Лудогорец. Така напълно реално е зелените да запишат още две поражения, които вече може и да прелеят чашата на търпението на шефовете. Видно е, че това на феновете вече е изчерпано, след като те си позволиха да скандират „оставка“ след загубата от Витоша. Това е първият подобен случай към Томаш, откакто той пое Берое през лятото на 2017-а.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ