Десподов влезе и взриви „Сардиния Арена“ срещу Интер!

Кирил Десподов

Българският национал Кирил Десподов влезе в 80-та минута на мача между неговия Каляри и гранда в Италия Интер. Крилото влезе при резултат 2:1 и заигра като нападател заедно с Леонардо Паволети. Бившият футболист на ЦСКА се включи мощно и скоростта му създаде сериозен проблем за един от най-добрите защитници в Серия А Милан Шкриниар.

В 90-та минута Десподов получи в наказателното поле, не овладя по най-добрия начин топката, но възстанови позицията си и залъга Шкриниар, който го препъна! Главният съдия веднага отсъди дузпа, с чието изпълнение се нагърби звездата на Каляри Николо Барела. Полузащитникът обаче стреля над гредата и пропиля отличен шанс за още по-изразителна победа на тима, който поднесе една от сензациите на сезона в Калчото.

Каляри записа втора победа в последните си три мача и преди останалите мачове от кръга е на 9 точки от зоната на изпадащите. Тимът заема 14-о място с 27 точки, като има 4 т. аванс пред 15-ия Спал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ