ЦСКА излиза срещу изненадата на пролетта с експериментална защита

Септември ЦСКА (7) Али Соу

ЦСКА посреща отборът с най-голям актив през пролетния дял в Първа лига – Септември, в мач от 24-ия кръг. Двубоят на „Българска армия“ започва в 17:30 ч., а „червените“ ще преследват задължителна победа, за да се доближат поне временно на 2 точки от Лудогорец и да изместят Левски от второто място. След успеха в дербито, „сините“ изместиха „армейците“ от подножието на върха заради по-добрите показатели в преките сблъсъци.

Любослав Пенев има куп проблеми в защита и тя ще е експериментална. Иван Турицов вече си бетонира мястото на десен бек, а в сърцето на отбраната ще действат Валентин Антов и отбелязалият си автогол срещу Левски Стивън Перейра. Жанио Бикел ще бъде преквалифициран в ляв бранител. В атака Жоржиньо ще замени наказания Едвин Джеси, а Енрике Рафаел ще е на мястото на Евандро. Със санкция е още Божидар Чорбаджийски, а здравето на Николай Бодуров няма да бъде рискувано след травмата, която получи срещу „сините“. Контузени са още Жеферсон, Евандро и Ангел Лясков. Новото попълнение Томаш направи само една тренировка с отбора и едва ли ще му бъде гласувано доверие, въпреки проблемите в центъра и отляво на защитата, където са неговите силни позиции.

Септември се представя над очакванията от началото на полусезона и събра 7 точки от първите си три мача, а днес всички играчи на Христо Арангелов и Мариян Христов са на тяхно разположение. На вратата се очаква да започне Георгиев и пред него в отбрана Башлиев, Дюлгеров, Николов и Глишич. Фабиано ще бъде опорен халф, а Чандъров и Галчев ще движат нещата в центъра на терена. Димитров и Русев ще оперират по крилата, а на върха на атаката ще започне Мандиангу.

ЦСКА – СЕПТЕМВРИ

Вероятни състави:

ЦСКА: Черниаускас, Турицов, Перейра, Антов, Лясков, Малинов, Пинто, Тиаго, Жоржиньо, Рафаел, Соу

СЕПТЕМВРИ: Георгиев, Башлиев, Дюлгеров, Николов, Глишич, Фабиано, Галчев, Чандъров, Димитров, Русев, Мандиангу

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ