ЦСКА с троен трансферен удар! Любо вече говори с Иван Иванов!

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΒΑΝΟΦ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ <br>*** ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ***

Трансферният прозорец в България затваря съвсем скоро – в четвъртък, 28 февруари. Мнозина фенове на ЦСКА си задават въпроса: Ще има ли нови футболисти в отбора или „червените” са отписали трансферите и ще я карат до края на сезона с наличните играчи?

На 99% ЦСКА ще представи най-късно в четвъртък нови футболисти. Те ще бъдат двама или трима. Почти сигурно двама ще са чужденци, а един ще е българин. Възможно е обаче и тримата да са от чужбина, пише Блиц.

В полезрението на Любослав Пенев попадна Иван Бандаловски, но защитникът е собственост на Берое и за привличането му трябва да бъдат платени пари. Контрактът на бранителя изтича през лятото и не е изключено той да подпише сега предварителен договор с „армейците”, който да влезе в сила от 1 юли.

Под сурдинка се говори, че има вероятност въпросният българин, който ще акостира до дни на „Армията”, да е Иван Иванов. Централният защитник в момента е свободен агент и Любо Пенев е провел разговор с него. Но какво се е случило, поне до момента няма инфо…

За чужденците всичко се пази в тайна – не само имената им, но и тяхната националност. Най-вероятно става въпрос за халф и крило.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ