Скандал в Дарик заради шамара на Паулиньо! Шефът на съдиите вбеси Ники Александров с мишкуване!

Левски-ЦСКА22 турицов

Сериозен скандал се разрази в ефира на Дарик радио по време на интервю на шефа на съдиите Йордан Сталев. Докато обясняваше колко добре са се справили реферите на мача Левски – ЦСКА (1:0) и че има директен червен картон за Едвин Джеси заради удар в лицето на Иван Горанов, Сталев отказа да коментира трябваше ли да бъде отсъден фаул на Паулиньо при центрирането, след което Стивън Перейра си отбеляза решаващия автогол.

„Червения картон е най-важната ситуация в мача, а не тази“, започна Сталев, когато журналистът от Дарик Николай Александров го прекъсна.  „Не е най-важната ситуация това,а е  по-важна е тази за гола. През второто полувреме не личеше кой отбор е с човек  по-малко. Не е такъв спора за червения картон, а дали не трябваше да има преди това нарушение на Горанов за задържане на Джеси! Той го държеше за фланелката, за слабите части …“, избухна Александров. Сталев се защити, обявявайки, че не е видял доклада на четвъртия съдия, за да може да коментира имало ли е удар на Паулиньо срещу Иван Турицов, въпреки че преди това направи обстоен анализ на изгонването на Едвин Джеси.

„Гледах абсолютно всичко за спорната ситуация – видео, клипове, телевизионни излъчвания. Със задоволство мога да заявя, че съдийската бригада взе най-правилното решение в ситуацията – червен картон за играча на ЦСКА. Вижда се удара с ръка, който е неспортсменко поведени, който е директен червен картон. Момчетата успяха да вземат най-точното решение, въпреки нажежената обстановка. Поздравявам ги и най-вече четвъртия съдия Ивайло Стоянов, защото решението беше негово. На много хора не им се иска да е така, но това е правилното решение – както футболистите го изиграха, така го отсъдиха съдиите“, каза Сталев.

 

One comment

  • Красимир

    25.02.2019 at 23:04

    Тази вечер се заклех пред себе си ,че повече няма да гледам предаването ГОЛ. Заради тези двамата сини смешници Русев и другия на който даже не искам да кажа името .Тия двамата нямат грам срам,незнам колко трябва да ти плащат за да говориш обратното на очевидното. Жалко с нетърпение чаках това предаване.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ