Гъргоров призна: Бях решил да се откажа от футбола

1

Емил Гъргоров подписа днес с Витоша и попадна в групата за мача със Септември. Ето какво заяви Бадема в ролята на ново попълнение на „тигрите“.

„Тепърва ще подобрявам физическа подготовка, но ще ми трябва време, определено. Мислех лека-полека да приключвам вече, но така се стекоха обстоятелствата, затова реших да помогна в следващите няколко месеца на Витоша. Президентът, както и мои приятели ми предложиха да дойда тук. До края на сезона съм тук, дано да помогна с моя опит. Мисля, че годините нямат никакво значение, най-добрите в първенството са Камбуров, Жоро Илиев, някои са на моята възраст“, коментира пред Нова телевизия техничарят.

„С Росен Кирилов се разбрахме да започна лека-полека, водил съм само подготовка досега. Има интересни мачове, много спорни ситуации, надявам се да стане по-силно първенството. Лудогорец има най-добрия отбор в момента. Имал съм много разговори, разглеждал съм оферти“, добави футболистът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ