Крушарски с извънреден ход за съдбата на Акрапович! Всичко се решава в момента!

Левски Локомотив Пловдив 34 бруно акрапович

Спешна среща на ръководните фактори в Локомотив е наредил президентът на клуба Христо Крушарски. Тема №1 на сбирката в столицата ще бъде катастрофалното състояние на представителния тим и съдбата на треньора Бруно Акрапович. За София заминаха директорите плюс Христо Бонев и Гочо Василев.

След три проведени от него подготовки и 3 чистки на български играчи и 3 серии привличане на футболисти от селските групи на бивща Югославия, черно-белите са в трагично положение и ако сгромолясването продължи, не е изключено да се стигне и до баражи за оставане в А група. Самият Акрапович прояви характерното за него нахалство и отказа да поеме отговорност за поражението от Етър, дошло след безумно слаба игра. Той не се поколеба да пусне и поредните две юго недоразумения, които със смешните си отигравания допълнително развеселиха търновската публика. За последните 3 (три) мача пловдивчани инкасираха 5 (пет) гола и вкараха само един като допуснаха две загуби. По-тревожно от всичко обаче е безобразната игра, която е на път да прогони от Лаута и последните наивници, вярващи, че нещо може да се промени към добро. На двубоя срещу Септември имаше не повече от 200 души, което не е било дори на контроли, когато Локо е бил в Б група.

В социалните мрежи феновете поискаха незабавна оставка или директно уволнение на Бруно Акрапович. Голяма част от феновете открито го заподозряха в комисионерство. Самият Акрапович пък привика възпитаниците си на тренировка днес. По-късно през деня ще стане ясно дали това ще е последното му занимание начело на Локо или ще му бъде даден шанс в събота срещу Берое, когато се очаква нов антирекорд по домакинска посещаемост на Лаута.

Marica.bg


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ