На „Коматево“ не се отказват! До последно ще се борят да задържат набелязан от Лудогорец

Данииел Кайзер

Ботев Пд ще направи нов опит да се разбере с вратаря Даниел Кайзер. От дълго време жълто- черните преговарят със стража за нов договор, но към момента разбирателство няма.

Безспорно Кайзер е един от най- добрите вратари в родното първенство и с изявите си привлече вниманието дори на шампиона Лудогорец. Полякът през лятото ще е свободен агент и от Разград може да се възползват да го вземат без пари. На „Коматево“ искат да предотвратят не само бягството на стража в Лудогорец, но и във всеки друг клуб, който вече е изявил интерес към него. Проблем за Ботев е, че Кайзер може да преговаря с всеки отбор, с който избере, тъй като е в последните 6 месеца от контракта си с Канарите.

В Лудогорец титуляр е Пламен Илиев, но в тима имат проблеми с подновяването на контракта на Ренан и слабата форма на Хорхе Броун. Двамата почти сигурно ще напуснат в пакет Разград през лятото и затова шефовете на клуба търсят втори вратар, който да е конкурент на Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ