Пламен Марков за разлъката с Ел Маестро: Треньорската промяна е приоритет на собствениците

Представяне Любо Пенев (1)

„Причината за треньорската смяна е липсата на достатъчно добри резулати, които да удовлетворяват ръководството и феновете. Треньори обикновено се сменят по такива причини“, заяви спортният директор на ЦСКА Пламен Марков на пресконференцията по представянето на новия треньор на „червените“ Любослав Пенев.

„Четири точки са и много и малка разлика. Поради високите целите на ЦСКА, които нашият клуб винаги е имал, е направена тази промяната. Ние вярваме, че можем да се преборим за шампионската титла. Имаше и символика във фланелката, която подарих на Любослав Пенев. Ние считаме това за възможно и вярваме, че с общи усилия да се доближим максимално до целта“, заяви Марков и добави:

„Изключително трудно е за клуб в амбициите на ЦСКА едновременно да се бори за шампионска титла и да налага играчи от юношеските отбори. Нека те първо да се преборят за мястото си. Ръководството на ЦСКА винаги се съобразява с изискванията на спортното такова. Треньорът е личността, която поставя изисквания за играчи на постове, където има нужда. Ръководството ще се съобрази с бъдещи изисквания на Любослав Пенев, но нека първо той навлезе в работата и каже къде вижда пропуски, за да може евентуално ние като ръководство да се намесим.“

„Треньорската промяна е приоритет на собствениците. В този момент, защото на подготовката имаше резултати, които не са удовлетворили ръководството и затова тази промяна е настъпила с днешна дата“, сподели още Пламен Марков..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ