Звезда на Локо Пд разкри: Чакам Гриша Ганчев да ме повика в ЦСКА

7 Dni Sport08.02.2019
гриша ганчев

Новото крило на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов даде интервю пред Sportal в Анталия, където тече зимната подготовка на „смърфовете“. Чико се върна към своя период в Ботев (Пловдив) и към триумфа в турнира за Купата на България през 2016 година.

„Беше страхотно! Бяхме единни и всички искахме да успеем и да върнем по-скоро ЦСКА в „А“ група. Бяхме като едно истинско семейство – треньори, футболисти, фенове. Финалът за Купата на България остава нещо много специално за мен. Дали бих се върнал в ЦСКА? Когато Гриша Ганчев ме повика, с радост ще го направя. Дали не се даде достатъчен шанс на нас, момчетата, от „В“ група? Така е преценило ръководството, такава политика е избрал да следва г-н Ганчев. Не мога да се сърдя“, сподели Малкия шивач пред нашата медия.

„В Локомотив намерих много добър колектив и съм много доволен от своя трансфер тук. Бруно Акрапович е изградил добър отбор и смятам, че е подготвил няколко изненади на Левски за първия кръг. Въобще няма да им е лесно срещу нас, в Левски да не си мислят, че ще минат толкова лесно през Локомотив. Разбрах от медиите, че се разделям със Славия, никой нищо не ми каза, но не съм обиден. С Христо Крушарски се разбрахме за две минути относно трансфера ми, всичко в този клуб е на високо ниво“, добави Цветанов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ