Дерменджиев днес влиза в историята на Левски! Ще задмине дори скандала „Петев“

дерменджиев

Старши треньорът на Левски Георги Дерменджиев днес може да влезе в историята на вековния клуб, като най-кратко задържалият се на поста! Дерменджиев ще задмине дори скандала с Ивайло Петев, който напусна „Герена“ часове след подписването на договора си. Бившият наставник на Лудогорец още няма парафиран контракт със „сините“ и води тима на устна договорка с Павел Колев, който вече говори за напускане. 

Финягата Спас току-що обрече Левски! Треньорът на вратарите и Йовов са новите собственици, Колев и Дерменджиев си заминават!

Въпреки че Дерменджиев бе обявен за новият треньор на Левски на 22 януари, до днес, 2 седмици по-късно, той няма подписан договор, тъй като до преди няколко дни от „Герена“ не бяха оформили раздялата си със Славиша Стоянович. 63-годишният пловдивчанин трябваше да подпише за 6+24 месеца в офисите на клуба след прибирането на „сините“ от лагера в Кипър. По всичко изглежда, че след последните трусове това няма да се случи и Дерменджиев ще остане в историята като треньорът, който води и си тръгна от Левски без договор.

Днес Левски ще изиграе последната си контрола в Кипър срещу сръбския Чукарички, като в нея дебютни минути ще запише и Валери Божинов. След края на мача Георги Дерменджиев се очаква да обяви окончателно решението си.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ