Божинов удари по масата: Аз съм тарторът на Левски! И се закани на чужденците в отбора

7 Dni Sport08.02.2019
валери божинов

Валери Божинов даде интервю пред клубната телевизия на Левски, малко след като пристигна в лагера на отбора в Кипър. Явно той се приема като новия лидер на тима и дори се закани да научи чужденците в тима какво е това Левски.

„Дойдох, за да помогна на Левски да стане още по-добър. И чужденците, и българите трябва да бъдат едно. Каузата е обща – да върнем Левски там, където всички ние и феновете искат да го виждат. Надявам се да има още българи. Левски има нужда да събере и докара още българи, защото духът на Левски, когато е успявал, когато е бил велик и голям, е идвал от ядрото български играчи“, каза Божинов.

„Нека не подценяваме чужденците – тук има доста добри чужденци, доста добри футболисти. Вижда се обаче, че им липсва самочувствието, увереността. Липсва им някой, който да ги накара да повярват, да разберат какво представлява Левски. Аз не съм тук, за да отбивам номера и ще направя всичко възможно чужденците, които нямат нашия език, да разбират за какво играят, когато обличат синята фланелка“, добави нападателят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ