Русев потвърдит: Преговарям за продажбата на Левски!

Левски Тренировка (36) спас русев красимир иванов

Собственикът на Левски Спас Русев потвърди, че преговаря за продажбата на клуба. Русев изглежда на практика абдикирал, след като отказа да коментира изказването на новия изпълнителен директор Павел Колев, че бъдещите собственици на „сините“ са го убедили да заеме поста. Настоящият мажоритарен акционер обяви и, че престоят му на „Герена“ изглежда като нещо супербляскаво, но всъщност не е.

„Не знам какво, защо и на кого е казвал новият изпълнинтелен директор, а и не мисля, че е моя работа да коментирам изказванията му. За момента няма промяна на собствеността (бел. ред – има планирано общо събрание за 6 март). Сами разбирате, че смяната на собственост не става на общо събрание. Има си определени правила и процедури, които трябва да се следват, за да има подобна промяна.“

„Към момента, в който ми задавате въпроса (22 януари – бел. авт.) – не, не съм продал Левски. А дали преговарям – да, това съществува като възможност, но към момента не мога да споделя повече по въпроса“, заяви Русев.

„Ако трябва да оприлича с нещо моето участие в Левски, то ми напомня на романа „Вечер във Византия“ на Ъруин Шоу за онези две седмици в Кан, където всичко изглежда супербляскаво, но всъщност не е. Мисля, че за мен Левски е много повече романтична мечта, отколкото бизнес перспектива. А това след първоначалната еуфория не е здравословно, защото аз съм преди всичко бизнес човек. Иначе, както добре знаете, не мога и не обичам да коментирам неофициални твърдения“, сподели бизнесменът пред икономическия седмичник „Капитал“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ