Директно от Дубай! Собственикът на „София Оупън“ се показа с Григор и отсече: Идва нова ера

7 Dni Sport05.01.2019
3

Собственикът на турнира „София Оупън“ – Салах Талак, който е и вицепрезидент на Dubai Duty Free даде интервю за най-четения вестник в Дубай.

Интересното е, че той е избрал една от двете снимки, които го илюстрират да е с нашия Григор Димитров. Нищо, че Гришо бойкотира надпреварата в столицата, защото била…частна.

Куриозното е, че Димитров играе всяка година за същия частник, но в Дубай, където миналата година отпадна още в първия кръг от 36-годишен ветеран.

„Вижда се, че тенисът е най-развиващия се спорт глобално. Нашата корпорация има привилегията да стимулира това развитие в световен мащаб, както и да е един от гарантите, че това развитие ще продължи. WTA, може да има нова структура от 2019, в тази на ATP също се предвиждат помени. Полагат се усилия, за да се направят турнирите и спортът по-интересни за феновете. Вярваме, че идва нова ера в тениса“, разкрива Салах Талак..


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ