Сензационно: Оферта от 1 милион лева за юноша на Лудогорец! От Левски или ЦСКА е?

антони иванов

Оферта от 1 милион лева за 23-годишният полузащитник Антони Иванов е получил румънският Газ Метан (Медияс), твърди агентът на футболиста Октавиан Морару. Импресариото говори пред Prosport.ro, тъй като интерес към Иванов е проявил и гранда Стяуа, но от там са готови да извадят само 150 000 евро за правата му.

„Има три пъти по-добро финансово предложение за Антони от един от водещите български клубове. Единствено мога да ви кажа, че това не е Лудогорец“, казва Морару, който бе и в основата на преминаването на Антони Иванов от Септември в Газ Метан в края на август. „От Стяуа няма конкретно предложение, с тях проведохме само първоначални разговори“, казва още импресариото, от чийто думи трябва да се подразбира, че един измежду Левски и ЦСКА е в битка със Стяуа за 23-годишният централен полузащитник. „Сините“ са в търсене на полузащитник заради предстоящата раздяла с Антони Белмонт и Филипе Нашименто, а и Славиша Стоянович държи на „Герена“ да бъдат привличани български играчи. Цел №1 е капитанът на Берое Мартин Райнов.

За момента няма информации ЦСКА да търси вътрешен халф, тъй като разполага с Кристиян Малинов, Валентин Антов, Жанио Бикел и Рубен Пинто за тази позиция, като никой от тях не попада в трансферния списък за продажба.

Антони Иванов е юноша на Лудогорец, но напуска Разград още през 2013 година без да стигне до участие за първия отбор. Кариерата му преминава последователно през Спартак (Плевен), Созопол и Септмври, за който изиграва 22 мача в Първа лига миналия сезон и бележи 2 гола, единият от които срещу Левски. След трансфера си в Газ Метан халфът записва 9 мача, в 7 от които е титуляр и играе общо 610 минути за отбора. Три срещи той е пропуснал заради наказание за червен картон, който си изкарва още в 37-та минута на мача със Стяуа (на снимката), а два пъти е останал и неизползвана резерва.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ