Левски имаше нужда някой да каже тези неща от съблекалнята! Ники Михайлов си отвори устата и…

7 Dni Sport28.12.2018
николай ники михайлов тренировка (6)

Левски има проблеми на вскички нива, но никой не очакваше, че те са и в съблекалнята. Ткива разкри Николай Михайлов, който се очаква от пролетта да е избор №1 на вратата.

„Хубаво е, че се подписа нов спонсорски договор, чрез който ще влязат свежи пари и тези дългове според мен няма да има проблем да бъдат платени. Със сигурност има много въпросителни, които не са ясни към днешна дата, но като левскар се надявам час по-скоро да се вземат мерки и да може да се отговаря една по една на въпросителните. Нещата да бъдат ОК“, вярва синът на Боби Михайлов.

Той взе отношение и по треньорската криза в „Подуяне“: Надявам се и старши треньорът – от моите наблюдения върху работата му е много добър специалист, задължително да остане. Както и неговият щаб, защото за един полусезон да смениш двама треньори е много. Това не е здравословно за клуба и футболистите. Надявам се Славиша Стоянович да работи поне до лятото и след това вече в зависимост от това какви са претенциите на клуба и ръководството към него да се прецени дали да продължи. Необходима е съвместна работа, защото за един полусезон човек не може да разкрие напълно потенциала си, особено ако няма сигурност и гаранция. Надявам се от ръководството да изпълнят това, което Стоянович е дал като изисквания през януари и да направим един сплотен колектив, защото от това, което аз видях – го нямаше.

Михайлов обеща да работи точно в тази насока: От това, което зависи от мен в съблекалнята и извън нея, съм поел отговорност пред ръководството и треньора, че ще дам всичко, което научих през последните години. Искам да помогна на клуба. Защото от това, което лично видях – хората са много обезверени. А и няма как да е след тези резултати, този точков актив и разликата, с която изоставаме от първото място.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ