Легенди ще изиграят пловдивско дерби с цел благотворителност

1

Легенди на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) ще играят благотворително в подкрепа на Георги Маринов. Срещата е в утрешния ден от 18:30 на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Пропуските за мача са на цена от 10 лева, а всички средства ще отидат за лечението на Георги. Той е фен на Ботев, който води битка да проходи отново. На входовете на стадиона ще има и дарителски кутии, в които всеки може да допринесе за каузата.

В двата лагера се очаква да играят някои от най-изявените фигури на двата тима в последните десетилетия.

Екипът на „канарчетата“ отново ще облекат легенди като Марин Бакалов, Петър Пенчев, Иван Добревски, Запрян Раков и други. В състава на „смърфовете“ пък личат имената на Мартин Камбуров, Илко Пиргов, Здравко Лазаров и други.

Ботев (Пловдив) и фондация „Нощ на ангелите“ станаха част от кампанията по набиране на средства за лечението на Георги Маринов още в края на април. Чрез различни инициативи бяха събрани и близо 12 000 лв. за неговото възстановяване.

Можете да се включите, като дарите на:

IBAN: BG36BPBI79424055936001

BIC: BPBIBGSF

Вид валута: BGN

Титуляр: Иван Маринов Маринов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ