В ЦСКА луди ли са да искат Томаш? Знаят ли какво оставя в съблекалнята на Локо Пд след себе си?

1

Александър Томаш бил вариант №1 за наследник на Стамен Белчев, чета от няколко дни.

Ако това е вярно, то червените наистина са в ръцете на страшни неможачи. Да доведеш Томовски за наставник на ЦСКА в това тежко време е като сам да си сложиш въжето.

Когато голям клуб назначава треньор, той го проучва дълго. И не само кариерата му. То кариерата на Томаш не е трудна за изучаване – един бараж, никакъв трофей, нищо сериозно. А, да, и приятел на Бербатов. Което му отвори вратите към Берое, което сега играе важна роля за „интереса“ на ЦСКА към него. Т.е. кариерата на Томаш е… „приятел на Берба“.

Има обаче нещо друго, което прави един треньор наистина класен. Това е случващото се в съблекалнята. А в съблекалнята на Локомотив Пловдив е истински ад. За българите! Това ли искат от ЦСКА в своята съблекалня?

Александър Томаш по принцип е комплексирано момче. А когато има до себе си някой по-ярък образ, гледа да му види сметката. За да изгрее той. Чувам, че Томовски няколко пъти чел конско на младите в Локомотив, че като спре Димитър Илиев с футбола лятото, те трябвало да станат новите лидери. Чакай, бе, Томаш, кой си ти да решаваш футболист №1 този век в Пловдив кога да свършва с футбола? Мераците на търновеца довели до там, че капитанът на Локомотив аха да му обърне носа с хастара нагоре. Томаш пък ходел нервен и обиден като разбрал, че Илиев е подписал за още година

Митко е видял 2 и 200 във футбола, ще преживее и Томаш. Но какво правим с младите в Локомотив? Кристиян Томов не иска да остава, защото Томаш го психясва на тренировки. Ефе Али дори се направи на контузен, за да не присъства на занимание, в което треньорът се беше заканил да му види сметката? Ами Петър Андреев? Може ли пред целия отбор да му пищиш в очите: Аз теб ще те смачкам? Има и още случаи, и още, и още… Няма да намерите млад футболист в Локомотив, който да каже добра дума за Томаш.

Това ли иска ЦСКА в съблекалнята си, треньор, който избива комплекси на гърба на българските футболисти?

Да го взима, все пак и догодина някой трябва да играе бараж…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ