Нов епичен срам за Левски в Европа! Ще изхвърлили ли Валентин Златев лицето на фалшивия Левски Тити Папазов!?

7 Dni Sport20.12.20181
валентин златев

Левски Лукойл претърпя трета поредна загуба само в рамките на една седмица. Родният шампион изигра трагично второ полувреме и напълно резонно отстъпи с 56:89 при визитата на Алба Фехервар. Така сините останаха на дъното на група J от втората фаза на ФИБА къп.

Голямата разлика в срещата обаче усложнява драстично задачата им за преборване поне за втората позиция и класиране на 1/8-финалите. При евентуални равни показатели с маджарите българският първенец ще трябва да се надява на разгром в София в ответния мач, за да компенсира този провал.

Срамното представяне на Левски в Еврпа пък поставя на карта бъдещето на треньора Константин Папазов. Дотук той се радваше на подкрепа от собственика Валентин Златев, защото умело лъжше феновете, че това е истинския Левски. На петролния олигарх обаче май започва да му писва да го бият като бръшнян чувал в Европа, което се отразява на „ЛукОйл“ и като компания.

Нслучайно в анонса за мача пратеникът на БиТиВи Петър Бакърджиев – близък до управата н клуб, намекна, че този мач е „всичко и нищо“ за Левски.

One comment

  • Bonka Tsokova

    20.12.2018 at 14:10

    Всички помним как беше създаден новия баскетболен клуб. През 2014 г. автентичният Левски обяви фалит и само няколко месеца по-късно се създаде новия, който се обяви, че е стария Левски с цялата му история, но с много пари. И понеже левскарите все плюят по футболния клуб ЦСКА на Г.Ганчев, питам – каква е разликата, че признават техния нов Левски, а не признават ЦСКА?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ