Levski je puta strašna*! И Славиша поведе бунта!

славиша стоянович

Не, не е това, което си мислите (въпреки че за някои от „сините“ и това е вярно). Времената за Левски са ужасни… отново. Не, защото отборът се мъчи от месец насам или защитата му е разграден двор – това са нормални футболни неща, през които минават всички във футбола. Ужасното е, че след 1:2 от Берое Славиша Стоянович излезе и разкости всичко, което уж бе направено от Спас Русев през последната половин година – селекция, промени в организацията на клуба, планове за бъдещето. С едно 5-минутно изказване треньорът каза купища неща:

– че през главата му са доведени Луан, Нганиони и Рейш (само последният до момента е доказал, че има качества достатъчни за Левски, другите двама не са получили шанс от Славиша и за тях не можем да сме сигурни);
– че има нужда от промени в цялостното управление на клуба и нужда от спортен директор;
– че не са взети играчите, които той е избрал;
– че липсата на качество и количество в отбора е довело до спада през последния месец и половина;
– че му е писнало!

И за всичко това той бил готов да поеме вината! Идва един сърбо-словенец и за 5 месеца му писва от целия хаос на „Герена“, а той едва ли е по-малък от този, който завари Делио Роси! Което означава само едно: на Славиша наистина му пука за Левски! Той иска да постигне това, което е постигнал с Домжале и с Цървена звезда – станал е шампион! Само че в цялата помия на „Герена“ това е невъзможно, дори ако фамилията му не беше Стоянович, а Дел Боске!

Славиша иска ред не само в съблекалнята, но и в офисите на „Герена“. И това е ужасът на „синия“ клуб в момента – треньорът иска да е само треньор, но му се налага да е и спортен директор, и управленец по високите етажи. Не защото тези, които са там не знаят какво трябва да се направи, но го правят по своя НеФутболен начин.

Дали бунтът срещу всичко това ще  струва работата на Стоянович? Едва ли! И това може би е изходът за Левски в момента!

Заб. Levski je puta strašna (хър.) – Ужасни времена за Левски

One comment

  • Victor Mayer

    16.12.2018 at 10:09

    Неуважаеми г-н Стоянович (иначе казано сръбска мастийо, долен некадърнико, заплатасжийо и т.н.), ако е останала и капчица достойнство в наглата ти душа, събери си багажа и напусни Левски! Веднага!!! Отборът играе дори по-зле и от времената на Топчо и Жадното. Ти имаше късмета да вземеш един отлично подреден отбор от Д. Роси, отбор, който знаеше отлично какво да прави и в двете фази на играта. Ти разби играта в защита, взаимовръзките между отделните линии, налагаше в състава не един и двама доказани некадърници, смени позициите на най-силните си играчи, в резултата на което КПД-то им се срина. Всичките (и не само )тези твои действия под под акомпанимента на нестройните ти дрънкания на китара, доведоха до тоталния срив на отбора . Смея да твърдя, че го правиш не от лоша умисъл, а от некадърност! Славиша, нали знаеш, че „Пътят към Ада е осеян с добри намерения“. И накрая бих искал да отправя няколко думи и към собственика на Левски: г-н Русев, Вие несъмнено сте крупен и доказан бизнесмен. Това предполага да подберете доказани специалисти, с които да изградите действаща организационна схема, която от своя страна, да създаде необходимата организация и дисциплина на всички нива. Кирил Вангелов и Кр. Иванов не са тези хора. Именно тези доказани специалисти ще гарантират възвръщаемост на Вашите и нашите – на привържениците – инвестиции. Убеден съм, че в Европа има достатъчно образовани специалисти, които да знаят как и могат да поемат тази отговорност. Само и единствено тогава ще има резултати и възвръщаемост на инвестициите. Моля ви да имате предвид. В името на Левски и неговите привърженици.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ