На Стоянович му писна: Готов съм да напусна! Утре се решава всичко!

славиша стоянович

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заговори за напускане на клуба след поражението от Берое в Стара Загора.

„Утре предстои разговор с ръководството, на който ще направим подробен анализ на полусезона, ще се види кой, какво и как. Аз съм готов да поема отговорност пред президента и да понеса последствията, ако аз съм виновен за ситуацията в момента. Отборът беше уморен в последния месец и половина, някои играчи не направиха добра подготовка, други бяха контузени по няколко пъти“, анализира Стоянович.

Днес изравнихме, имахме идея да вкараме втори гол, но допуснахме такъв след минута. Не може такава липса на концентрация. Но това не ми е алиби. Няма да се оправдавам. Аз съм треньор, който има отговорност и знам какво се иска. Не търся грешки в другите. Не търся алиби, че не успях да проведа подготовка или не привлякохме играчите, които исках. Не можах да намеря оптималните 11, не изградих стил.

Ще видим какво ще се случи утре. Каква отговорност ще се поеме. И след това да мислим кои футболисти ще бъдат привлечени. Имам забележки към някои футболисти. Ситуацията не е приятна за мен и феновете, ще видим в следващите дни какво ще се случи.

Има нужда от спортен директор, но не съм тук да правя революция или реорганизация. Аз съм треньор и работата ми е на терена. Трябва да видим каква ще е философията за втория дял на шампионата и да продължаваме напред”, добави Славиша Стоянович.

Малко по-късно треньорът на сините добави: „Отборът на Левски трябва да има много български играчи. Това е моята философия. Играчите трябва да чувстват какво е Левски“.

One comment

  • Victor Mayer

    16.12.2018 at 10:12

    Неуважаеми г-н Стоянович (иначе казано сръбска мастийо, долен некадърнико, заплатасжийо и т.н.), ако е останала и капчица достойнство в наглата ти душа, събери си багажа и напусни Левски! Веднага!!! Отборът играе дори по-зле и от времената на Топчо и Жадното. Ти имаше късмета да вземеш един отлично подреден отбор от Д. Роси, отбор, който знаеше отлично какво да прави и в двете фази на играта. Ти разби играта в защита, взаимоврзиките между отделните линии, налагаше в състава не един и двама доказани некадърници, смени позициите на най-силните си играчи, в резултата на което КПД-то им се срина. Всичките (и не само )тези твои действия под под акомпанимента на нестройните ти дрънкания на китара, доведоха до тоталния срив на отбора . Смея да твърдя, че го правиш не от лоша умисъл, а от некадърност! Славиша, нали знаеш, че „Пътят към Ада е осеян с добри намерения“. И накрая бих искал да отправя няколко думи и към собственика на Левски: г-н Русев, Вие несъмнено сте крупен и доказан бизнесмен. Това предполага да подберете доказани специалисти, с които да изградите действаща организационна схема, която от своя страна, да създаде необходимата организация и дисциплина на всички нива. Кирил Вангелов и Кр. Иванов не са тези хора. Именно тези доказани специалисти ще гарантират възвръщаемост на Вашите и нашите – на привържениците – инвестиции. Убеден съм, че в Европа има достатъчно образовани специалисти, които да знаят как и могат да поемат тази отговорност. Само и единствено тогава ще има резултати и възвръщаемост на инвестициите. Моля ви да имате предвид. В името на Левски и неговите привърженици.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ