Прът в колелата на „трансфера“ на Симон в България! Звездата готов да играе отново за Куба

1

Един от най-добрите кубински волейболисти през последните години Робертланди Симон получи предложение да играе за България. Очаква се Симон, който е съотборник на Цветан Соколов в италианския Лубе съвсем скоро да вземе български паспорт и да заиграе за държавния ни тим.
Съобщенитето, че Куба е дала “амнистия” на всички свои играчи, които играят в чужбина да играят за националния тим на тима от Острова на Свободата изненада централния блокировач, който успешно играе и като диагонал.

Гигантът призна, че е чул за тези евентуални промени, но все още не е сигурен дали са верни.

„Чух, но не съм говорил с никого за това. Не знам дали ще ме повикат, зависи от ситуацията. Искам да знам условията и намеренията на федерацията. Няма смисъл да се връщам без цел. Ще се върна, ако се налага помогна на младите играчи да растат и да направят Куба отново силна. Ако някой ме повика, ще говорим за това“, заяви Робертланди Симон, който по-рано имаше оферта да играе и за Канада.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ