Задава ли се треньорска смяна в Левски?! Катарци примамват Славиша Стоянович

Левски Славия (6) Славиша Стоянович

Левски изпадна в криза и допусна две поредни загуби, които го отдалечиха на 7 точки от върха в класирането, който бе окупирал преди малко повече от месец. На толкова сините изостават от Лудогорец и на 4 от ЦСКА. Треньорът Славиша Стоянович обаче предизвиква интерес сред чужди клубове след отличния си старт начело на сините. Той е изкушаван от катарски тим, твърди topsport.bg. Въпреки това желанието на сърбина със словенски паспорт е да продължи да работи на „Герена“. Той вече посочи, че има дългосрочни амбиции, които включват спечелването на шампионската титла със сините.

Стоянович също така държи да участва активно в селекцията през зимата и всеки нов да идва след неговото одобрение. Нещо, което не бе така при трансферите на Луан Виана и Нуно Рейш в края на летния трансферен прозорец.

Очертава се Левски да бъде доста активен в привличането на нови до края на тази и в началото на следващата година. Сините вече подписаха с вратаря Николай Михайлов. Очаква се обаче да вземат още един страж. Освен това сините най-вероятно ще пробват да привлекат централен защитник. Със сигурност се работи по идването на таран на „Герена“. Наред с това сините все още удрят на камък с опитите си да преподпишат с Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал. Засега играчите не са доволни от предложените им условия. Яблонски и Кабрал са обвързани с клуба до лятото. От 1 януари те ще могат да водят преговори с който си клуб пожелаят, а през лятото да преминат в него като свободни агенти. Ситуацията със сърбина Цветкович е малко по-различна – в неговия договор има клауза за удължаването му с още една година, но тя не е задействана.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ