За какво ни е национален отбор по баскетбол? Двете звезди пропускат световните квалификации

7 Dni Sport23.11.20180
александър везенков

Дий Бост ще пропусне следващите две квалификации на България за световното първенство в Китай догодина.

В офиса на Българска федерация по баскетбол е пристигнало официално становище от руския Химки, където играе натурализираният гард, В него се съобщава че Бост няма да бъде пуснат за следващия прозорец. Националите ни бъдат домакини на Босна и Херцеговина на 30 ноември в Ботевград, а в същия ден Химки ще играе срещу Панатинайкос у дома в Евролигата.

От клуба допълниха, че забраната важи и за Алексей Швед, който е звездата на Русия. Руснаците, които са основни конкуренти на българите за класиране на финалите в Китай, ще гост на Финландия. След това те ще приемат класиралия се вече отбор на Чехия.л пише Топспо,т

От Олимпиакос все още няма отговор дали Любомир Минчев ще може да разчита на Александър Везенков минимум за мача срещу Франция. На 30 ноември Везенков и Олимпиакос ще играят срещу черногорския Будучност. Това прави освобождаването на българина за националния отбор почти крайно невероятно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ