Миньор и Хебър с повече публика от Лудогорец, ЦСКА води на Левски и още от ФЕНСКА АНКЕТА №1!

7 Dni Sport23.11.2018
minyor-fenove

7DniSport.bg продължава своето национално допитване, което да определи през юни най-обичания отбор в 95-годишната история на „А“ група!

Вече имаме и първите изненади, ако отбори с големи истории като Миньор Перник и Хебър Пазарджик могат да са такива. Техните привърженици нахлуха с гръм и трясък в Топ 10, изпреварвайки дори тези на Лудогорец, които все още не могат да заформят един процент в допитването ни. А в него вече взеха участие близо 2 000 души!

В Пазарджик изглежда и възходът на местния волейболен тим, който е №1 в първенството, активизира допълнително привържениците.

ЦСКА продължава да е на върха, но пък Левски не спира да топи разликата. А битката за третото място си остава все така кървава.

Припомняме, че гласувайки за любимия си отбор, вие му помагате да се изкачи в генералното класиране, но и формирате награден фонд за вашата агитка! ЦСКА е първият куб, чийто фенове преминаха границата от сто събрани лева при нас.

КАК ДА ГЛАСУВАТЕ?

Проверете кой е номера на вашия любим отбор – ТУК

Изпрати номера като текст на номер 194870 (Само за абонати на А1, 1,20 с ДДС)

Ти вече подкрепи твоя отбор в битката за НАЙ-ОБИЧАН БЪЛГАРСКИ ОТБОР ЗА 95-ЛЕТИЕТО!

ВИЖ КОЛКО ПАРИ Е СПЕЧЕЛИЛА ТВОЯТА АГИТКА – ТУК


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ