Италиански легенди пристигнаха в България! Ето каква е причината

Локомотив София Несебър 2ro (4)

Италианските футболни легенди Франко Барези и Салваторе Скилачи идват в България за международния футболен турнир „Професор д-р Лъчезар Цоцорков“. Състезанието ще бъде в спортна зала „Арена Асарел“ в град Панагюрище на 4 и 5 декември.

В турнира ще вземат участие деца на възраст от 10 години на детско-юношеските школи Милан и Ювентус и някои от най-големите български академии.

Специални гости и участници в турнира ще бъдат Франко Барези – легенда на италианския национален отбор и Милан, Салваторе Скилачи – носител на „Златна топка“ за 1990 г., Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Даниел Боримиров, Цанко Цветанов, Георги Петков и други изявени бивши футболисти от Италия и България.

Те ще участват в приятелски „Мач на звездите“ мeжду двете страни, който ще се състои на 5 декември.

Станимир Стоилов ще бъде треньор на българския състав.

Това ще бъде първо издание на международния футболен турнир за деца в памет на починалия бивш изпълнителен директор на „Асарел-Медет“ проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който помагаше много на спорта и на гражданите на Панагюрище.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ