„Син“ трус от нищото! Стоянович си тръгва заедно с Яблонски и Цветкович?

ЦСКА Левски 2ро Славиша Стоянович

Ситуацията в Левски търпи постоянни промени в последните седмици. „Сините“ ту са на върха в представянето си, ту се сгромолясват далеч от „Герена“. Положението се усложнява и от информацията от днес на „Тема спорт“, че Славиша Стоянович е заговорил пред приближените си, че има други отбори, които го искат и може да напусне, тъй като при „сините“ май назрява финансова криза.

Спас Русев пък ще я бори с влизането на нов мощен спонсор от началото на 2019 г., но вътрешноклубните проблеми се увеличават от все по-сериозната възможност от Левски да си тръгнат двама от лидерите на клуба Давид Яблонски и Милош Цветкович.

Бомба в 7DniSport.bg: Португалци не знаят, че са осъдили Левски! Всичко тръгнало от Фейсбук!

Според „Дарик“ преговорите по новите договори на бранителите са в сериозен застой, а те са и в доста особена ситуация. Яблонски бе осъден за черно тото и трепери за наказание от ФИФА, агентът на Цветкович пък влезе в спор с изпълнителния директор Красимир Иванов и двамата взаимно се обвиниха в лъжа по отношение на нвоия контракт на сърбина.

На „Герена“ определено предстоят интересни седмици, в които ще стане ясно през нов трус ли ще трябва да преминават клуба и отбора или всичко ще е буря в чаша вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ