В Берое да се събудят! Или капитанът си отива!

1

Берое поднови договора на старши треньора си Александър Томаш през изминалата седмица и младият специалист ще работи под Аязмото поне до 2020 година. На ред сега обаче трябва да е друга много важна личност в старозагорския проект – капитанът Мартин Райнов. Националът има договор с клуба до лятото на 2019  година, което означава, че от януари ще може да започне преговори с всеки друг тим, който прояви интерес към него и няма да има нужда Берое да знае за това.

В края на летния трансферен прозорец Райнов бе постигнал договорка с Левски, но неуредици между „сините“ и агентът му провалиха сделката. Това бе ясен знак, че Мартин е готов да си тръгне от Стара Загора и да потърси ново предизвикателство. Затова в Берое трябва да се събудят час по-скоро и за втори път тази година да преподпишат с Райнов. В противен случай рискуват да го изпуснат без пари след края на сезона или в най-добрия случай да му вземат минимална трансферна сума през януари. А във водещите ни клубове не е като да нямат нужда от качествени полузащитници.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ