На Стоянович му стана жал за феновете, намекна за нов вратар и безскрупулно разпука своите: Нямат сърце извън „Герена“!

черно море - левски (5)

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че му е жал за няколкото хиляди фена, които подкрепиха „сините“ на „Тича“ при поражението 0:1 от Черно море. Той призна, че има вратарски проблем, на който се търси решение, но то няма да дойде преди декември. Стоянович разкритикува остро своите заради липсата на желание и концентрация извън „Герена“.

„Честито на Черно море, бяха много дисциплинирани, както в мача за Купата. Не може да се играе атрактивен футбол само у дома и да се показва желание само по едно полувреме. Жал ми е за хората, които дойдоха днес да ни подкрепят. Ще опитаме да поправим допуснатите щети.

Загубихме мача заради една грешка, дадохме топката на противника и ни вкараха гол. Търсим решение, анализираме и нашите, и вратарските грешки, разговарям и с треньора на вратарите. Всички трябва да си поемем отговорността. Трябва да покажем агресивност и воля, няма как да победиш без сърце.

Лудогорец не допуска такива грешки като нас, не губят точки срещу отборите, срещу които ние губим. Днес нито се печели, нито се губи титлата. Има директни мачове срещу Лудогорец, ЦСКА, Берое и други добри отбори, срещу които може да се губят точки“, завърши Стоянович.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ