Притеснителна новина за „синя“ България, агент на основен играч на Левски му търси нов отбор

7 Dni Sport25.10.2018
Левски Славия (24) Милош Цветкович

Агентът на Милош Цветкович – Милко Бански разкри, че до този момент от ръководството на Левски не са се свързвали с нег или с клиента му с предложение за нов договор.

Представителят на бранителя сподели, че ще влезе в контакт с клубове, които се интересуват от Цветкович и изглежда той може да си тръгне от „Герена“.

През лятото на 2017 година, Милош подписа контракт за две години с опция за удължаване с още една.

„Това е личната ми медия. Никога не съм писал тук за професията си, винаги съм избягвал да коментирам неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от обаждания на непознати. Затова ще го кажа тихо. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за подновяване на договора му с Левски.

И двамата следим с интерес написаното по медиите. С радост приемаме факта, че лично г-н Русев се е заел с преговорите за нови договори с играчите, за които е преценено, че следва да останат в отбора. За съжаление на Милош, към момента той не е от тези играчи, което ми позволява да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.

И двамата с Милош добре помним ситуацията с Роман Прохазка. Подобно развитие на „преговорите“ леко ни усмихва. Декларирам открито, че Милош Цветкович се чувства отлично в София. Чувства се приет, обичан и с радост би останал във Левски и до края на кариерата си“, написа Бански в личния си профил във „Фейсбук“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ