Ултиматум към чужденците в Русе! Научавате български за месец или изчезвате, изригнал Киров

людмил киров

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров постави ултиматум на чужденците в отбора да научат български в рамките на един месец. Ако не успеят, ще трябва да си търсят нови отбори.

„Казал съм на чужденците да научат български език в рамките на един месец, или да си ходят”, каза още Людмил Киров. Оказало се, че няои от тях не знаят дори и английски език и не разбират разбора на наставника си. „Няма заради тях аз да уча френски, или португалски. Като са в България, ще говорят нашия език”, отсече Киров, цитиран от „24 часа“.

„Направихме много добра проверка, надявам се и занапред ръководството да избира силни съперници. Направихме едно колебливо първо и доста добро второ полувреме, искам да виждам футболистите така, както играха след почивката срещу „Астра” в Гюргево. Стояха доста добре, подредени както аз искам, не се притесняваха от нищо, наслаждаваха се на футбола. Мисля, че второто полувреме бяхме по-добрият отбор на терена”, заяви Киров. „Загубихме мача отново от две наши глупави грешки, не мога да си обясня как можем да допускаме такива голове”, ядоса се наставникът след вчерашното поражение с 0:2 от петия в Румъния.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ