Пълен обрат! Дядо Данчо изгони Пламен Константинов, Любо Ганев май го върна! Ето какво каза

7 Dni Sport03.10.2018
Купата за световното по волейбол НДК Любо Ганев(3)

Доволни сме от Пламен Константинов като треньор на националния отбор по волейбол. Той беше най-добрият треньор досега на България.

4-годишният му договор изтече със световното първенство, каза пред Би Ти Ви Любо Ганев, член на Управителния съвет на Българската федерация по волейбол.

Той обясни, че с Константинов имали договорка, като се върне от Русия, примерно през декември, да дойде пред Управителния съвет, за да говорят за направеното досега. Подновяване на договора засега не е обсъждано.

Очаква се от Константинов да каже дали иска да продължи догодина като селекционер на отбора, кой да е помощник на треньора и т.н. „Как да му направим предложение като имаме 9 месеца до следващите мачове“, каза Ганев.

През ноември предстоят избори и в УС на федерацията. На въпрос дали е готов да оглави федерацията по волейбол, Ганев отговори: „Когато му дойде времето и обявим дата за събранието, ще видим. С каквото мога, ще помагам“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ