БФС няма милост! Изхвърли двама треньори на ЦСКА от пейката за общо 6 мача!

7 Dni Sport03.10.2018
Емблема на БФС

Дисциплинарната комисия на Столичния БФС лиши треньорът на ЦСКА ХРисто Марашлиев от право да ръководи отбора си от резервната скамейка за 3 мача и му е наложена глоба от 125 лева заради обиди към главния съдия и оспорване на съдийски решения.

Сините спечелиха с 2:1 с гол на Даниел Начев в последните секунди на двубоя и елиминираха съперника си още на градско ниво в турнира за Купата на БФС. Тогава старши треньорът на ЦСКА Христо Марашлиев беше изгонен от съдията, стигна се до сблъсъци.

Вчера пък санкция да не води юношите на ЦСКА до 15 години в следващите три двубоя получи друг треньор от клуба – Атанас Борносузов. Неговото наказание е за обида на длъжностно лице в мач срещу Черно море и бе формулирано така:

„За обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Атанас Борносузов – ст. треньор на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София със забрана за изпълняване на функции като треньор за 3 срещи и с глоба в размер на 250 лева.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ