Треньорът на ЦСКА 1948 се закани на Ботев Пд отсече: Има разлика в класите, но няма да се предадем без бой!

Локо Пд-ЦСКА1948-30

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Петко Петков коментира предстоящия сблъсък на „червените“ от 1/16-финалите за Купата на България с Ботев (Пловдив).

Срещата е утре 19:00 часа на „Васил Левски“.

„Този мач е бонус за нашия отбор. Играем срещу сериозен отбор от Първа лига. „Ботев“ спечели купата на България преди година. Има разлика в класите, но няма да се предадем без бой. Този мач ще бъде много полезен за нашия тим. Ще получим и по-ясна картина къде се намираме в момента.

Контузен е Мариян Огнянов. На последната среща той си изкълчи глезена, а днес ще мине на допълнителни изследвания. Николай Христов също е с травма. Двамата са добри играчи за нашия отбор, но има и други, които ще могат да ги заместят. Думата късмет изключвам във футбола. Късметът е доста променлив. По-различни причини не постигнахме добри резултати последните мачове, а напрежение има у всеки отбор, който си поставя високи цели. И играчите трябва да свикват с него“, коментира Петков пред БНР.

 

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ