Феро изчетка и предупреди ЦСКА преди битката с Монтана: Червените са фаворит, но …

11

Треньорът на Монтана Ферарио Спасов определи ЦСКА като фаворит преди днешния 1/16-финал за Купата на България между двата тима. „Червените“ гостуват на стадион „Огоста“ от 19:00 часа.

„С оглед на футболистите си и с доброто представяне от началото на сезона, ЦСКА определено е фаворит в тази среща. При нас настроението също е на ниво след двете последователно победи над Царско село и Поморие. В Купата на България, който подцени съперника си и не изпитва респект и уважение към него, в повечето случай страда. Надявам се да стане един добър мач и с играта си двата отбора да зарадват всички, които дойдат на стадиона“, коментира Спасов пред chervenkarton.com.

„Надявам се и времето да е подходящо и стадионът да се напълни. Ние няма да се пестим, защото до срещата с Арда в неделя има много време. За Монтана предстоящият сблъсък с ЦСКА е голямо предизвикателство. Имаме си своите шансове и ще направим всичко възможно да затрудним максимално гостите“, завърши треньорът на втородивизионния тим

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ