„Арена Армеец“ в екстаз! Гимнастичките ни оглавиха класирането!

невяна владинова

„Арена Армеец“ избухна в екстаз след съчетанията на топка на трите ни гимнастички Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн. Грациите ни събраха достатъчно висок отборен резултат, за да оглавят отборното класиране с общ сбро 112.700 и да поведат пред Италия и Украйна!

Първа на подиума излезе Невяна, която си заслужи оценка от 19.000, която я качи временно на третото място. След нея Катрин Тасева докара до еуфория феновете по трибуните с перфектното си съчетание, което й заслужи 19.400 и второ място в подреждането. Най-младата от трите – Боряна Калейн, започна силно своето изиграване, но по средата допусна груба грешка, при която усука крака си и падна. Това логично отне от оценката й и тя получи 17.700 от съдиите, което я нареди на шестото място. Въпреки това Боряна бе изпратена с аплодисменти от публиката.

Финалите са довечера след официално откриване на първенството и  участие в тях ще вземат първите 8 гимнастички в класирането.

Снимка: Булфото


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ