Сърбите засипаха с хвалби Славиша Стоянович: Също като в Звезда, той приложи познатото изкуство и в Левски, и преодоля критичния период

44

Доброто представяне на Левски под ръководството на Славиша Стоянович не остана незабелязано и от сръбската преса. Ден, след като материал за стореното от специалиста на „Герена“, направиха от Словения, сега Стоянович получи суперлативи и от своята родина.

Сръбското издание „Моцарт Спорт“ похвали специалиста за свършеното до момента и го сравни с периода му в Цървена Звезда. Когато преди години работеше там, роденият в Сърбия словенски специалист успя да прекъсне дългогодишната хегемония на Партизан и се превърна в полубожество за „делиите“ – феновете на Звезда.

В материала си „Как Славиша Стоянович успя да прероди Левски“, изданието пише следното:

„Ситуацията беше жестока, даже бихме казали и трагична. Левски изпадна от Европа след два мача с лихтенщайнския Вадуц. Феновете бяха бесни и искаха глави! Дори бяха готови да посегнат физически на някои от играчите.

„Нищо не предвещаваше, че новият треньор Славиша Стоянович ще успее да успокои страстите. Но очевидно изкуството, което приложи в Цървена Звезда по същия начин, му помогна да превъзмогне този критичен период“.

„Лудогорец участва в групите на Лига Европа, а това е възможност да увеличим разликата пред тях“

„Под ръководството на бившия наставник на „червено-белите“ от Белград Левски вече записа пет поредни успеха в петте му мача и е лидер. При това на цели пет точки от хегемона Лудогорец“, написаха от изданието по повод успехите до момента на Славиша Стоянович на „Герена“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ