Волейболът срина Лудогорец! Само вижте какво разкри Любо Ганев пред 7DniSport.bg

7 Dni Sport06.09.2018
47

В България един-единствен отбор е национална кауза! И това не е Лудогорец, както се бият в гърдите в Делиормана.

Естествено, че става дума за националния тим по волейбол, който и тази есен е на път да генерира невиждан интерес. Поне за това говорят удивителните темпове на продажба на билети за двете групи от световното първенство във Варна и Русе.

„До момента имаме продадени над 60 000 билета за различните срещи. А си мисля, че все още манталитетът на българина е да купува в последния момент, така, че очаквам в последните дни, както и по време на самото световно интересът да е още по-засилен. Смея да твърдя, че накрая ще отчетем: По-гледано спортно събитие в България в последните 50 години не е имало“, категоричен бе пред 7DniSport.bg изпълнителният директор на Организационния комитет Любо Ганев.

Според най-оптимистичните прогнози при добър ход на българския тим в шампионата, което ще засили неимоверно интереса и към двете групи, както и следващата в София, продадените билети ще надхвърлят 130 000!

Както е известно билетите са отделни за всеки мач за програмата, но има и много пакети, които предлагат всевъзможни отстъпки.

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО СКАНДАЛНО ИНТЕРВЮ С ЛЮБО ГАНЕВ! ПОВОДЪТ – КОЙ КРАДЕ ОТ БИЛЕТИТЕ ЗА СВЕТОВНОТО!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ