Красимир Иванов: Селекцията на Левски приключва днес! Траоре няма да дойде, дано Рейш подпише!

славиша стоянович красимир иванов

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори пред медиите след края на Общото събрание на клуба, което се проведе на „Герена“.

„Приет е финансовият отчет, акционерите си казаха, каквото имат помежду си. Актуалната финансова ситуация – нищо не се е променило, задълженията са публични и може да се видят в Търговския регистът – 18,3 млн. лева. По-скоро се срещнахме, за да говорим за това какво се случило през изминалата година. Щях да се изненадам, ако нямаше остри реплики, защото всеки акционер е дошъл да каже мнението си за случващото се. Затова и събранието продължи толкова дълго.

Ние продължаваме да искаме клубът да става все по-стабилен финансово и отборът да постига по-добри спортни резултати. Това са двата основни лайтмотива за предстоящата година. Още от първият ден г-н Стоянович заяви, че разбира къде е и какво се иска от него“, каза Иванов и продължи по теми, свързани с първия отбор.

„Нито сме много близо, нито сме много далеч от спортен директор. Това не е парещ въпрос, който да решаваме. В момента конкретни преговори не се водят.

Темата със селекцията не е нещо ново, старши треньорът няколко пъти говори  по нея. Ще опитаме да направим, каквото можем. Ласина Траоре е пълна спекулация за вдигане на цената на играча.

Ако всичко е точно в преговорите, дано Нуно Рейш подпише. Не предвиждаме други нови и освобождаване на футболисти. Разговаряли сме с треньора по темата. Той иска юношите да останат и да получават повече минути. Всички, които имат договори с клуба, остават“, каза още изпълнителният директор и допълни, че добрата атмосфера в Левски напоследък се дължи, както на идването и работата на Славиша Стоянович, така и на процеси, които са започнали още преди това. „Ние в момента берем плодовете на този по-дълъг труд“, сподели Иванов.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ