Искате да подкрепяте България във Варна при най-лудите? Ето как може да стане това

7 Dni Sport03.09.2018
1

Председателят на националния фенклуб Георги Христов разкри, че все още има свободни места в агитката за мачовете на България във Варна.

Така всички, които искат да подкрепят момчетата на Пламен Константинов на световното първенство сред най-гласовитите фенове, могат да го направят като се присъединят към голямата национална агитка.

Ето и обръщението на Христов:

Приятели!

Остава точно седмица до началото на най-голямото волейболно събитие за България за последния почти половин век!

В неделя в красивата ни морска столица Варна се открива мъжкото Световно първенство! Три седмици българските волейболни запалянковци ще съпреживяват всяко разиграване на любимите ни момчета с неизмерима емоция!

Всички, които заявиха вече билети, потвърдиха през миналата седмица своето участие в груповата фаза. Тези, които все още не са го направили, но желаят да лудуват в сектора на Фенклуба могат да пишат на лично съобщение на Yana Georgieva Hristova. Припомням, че цената на пропуските в най-шумната и непримирима зона в залата е 30 лв. за мач. Всеки ще може да получи своя билет на чисто новата шатра на Фенклуба до 30 минути преди началото на всеки мач.

Момчетата наистина се нуждаят от нашата безрезервна подкрепа! Във всеки мач! Още от първия мач! Нека да им я дадем както само ние можем!

Всички на мачааааааа!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ