Его го основният проблем на Левски, с който Славе се бори със зъби и нокти! Ще намери ли така желаното хапче?

666

Тази вечер Левски приема Берое на „Герена“. Мачът се явява първи по-сериозен тест за сините под ръководството на Славиша Стоянович, пише „Тема спорт“.

Досега при него отборът е без грешка – четири победи в четири срещи, три от които като гост, и първо място в класирането. Столичани са с напомпано самочувствие, но те ще се изправят срещу единствения друг непобеден отбор в първенството.

Левски трупа точки при Стоянович, но треньорът все още има забележки към играта. Видими са и някои слабости – тимът не умее да поддържа еднакъв ритъм през целия двубой и изпуска парата в даден момент на второто полувреме. Желанието на треньора е Левски да бъде не само непобеден, но и да получи прозвището непобедим. Докато това се случи, ще трябва да хвърли доста работа.

Трите точки обаче са хапче, способно да задържи не само първото място, но и настроението на „Герена“. Затова те ще бъдат преследвани яростно днес от сините. Те няма да изневерят на това да наложат натиск в началото, да се опитат да вземат страха на съперника и да му поведат в резултата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ