Кметът на Враца: Момчетата се взеха за много силни след двете победи, Берое ги приземи

1

Председателят на Управителния съвет на футболния Ботев и кмет на Враца Калин Каменов заяви, че загубата от Берое е дошла навреме, за да отрезви футболистите и да им покаже колко още има да се обиграват като отбор.

„Поражението не е трагично, но за всички, които обичаме Ботев едва ли е приятно тимът да губи с подобна разлика. След двете поредни победи момчетата се взеха доста насериозно и помислиха, че са много силни. Последният мач идва като преход, за да освежи мислите им и да ги приземи, да им покаже колко много работа има по отношение тяхната бързина, физическа подготовка, агресия на терена. Това са основните неща, върху които треньорският екип трябва да се съсредоточи сериозно. Понякога трябва да паднеш, да се удариш, за да се съвземеш и да станеш по-силен. Загубата от Берое е полезна в това отношение. Видя се в колко много аспекти има да се работи. Поражението е неприятно, но не трябва да се правят трагедии и драми от него. Сезонът е дълъг. Смятам, че може да си извлечем поуки, за да израства отборът“, заяви Каменов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ